El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

Necessitam una gran revolució educativa a Balears

arg | 07 Setembre, 2007 15:29

El president francès, Nicolas Sarkozy, que està prenent importants iniciatives per a impulsar el “renaixement” de la societat francesa, ha obert el curs polític amb la lectura d’un autèntic manifest dirigit a la nombrosa comunitat educativa francesa, de 32 pàgines, i presentat com una “Carta als educadors” en el que el cap de l’Estat defensa “recuperar la coherència del projecte educatiu”. En aquest sentit, Sarkozy remarca la importància de que “No es pot educar a un al•lot deixant-lo creure que tot li està permès, que té tots els drets i no té cap deure. Es precís - segueix dient - mostrar-li la jerarquia dels valors”(Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb