El progrés de Menorca

Acabau d'entrar a un espai de llibertat, on la opinió de tothom és ben rebuda. Segurament alguns no estareu d'acord amb els meus articles i d'altres, en canvi, sí. Això és la pluralitat. Aquest és un espai plural on tothom és ben rebut i on totes les opinions són respectades.

El president Bush es nega a col·laborar amb programes d'avortament

arg | 28 Setembre, 2007 22:34

El Fons per a la Població de les Nacions Unides (UNFPA) veurà com se li ajusta, un any més, el seu pressupost que dedica al control de la població. I és que ja fa alguns dies, per sisè any consecutiu, el President George Bush ha invocat l'Esmena Kemp-Kasten per negar 34 milions de dòlars en fons d'Estats Units a l'esmentat organisme. D'aquesta manera, afortunadament, es veuran frenades les polítiques d'extensió de l'avortament, principalment a les zones d'Ibeoramèrica, que està duent a terme sense cap tipus d'escrúpol aquest organisme. (Segueix)

La falsa política social de Joana Barceló

arg | 27 Setembre, 2007 10:05

Mientras que nuestra presidenta del Consell insular, Joana Barceló, se llena la boca y anuncia a los cuatro vientos que el eje de su política serán las personas, no avisó de que esas personas tenían nombres y apellidos bien concretos. Cuando Joana Barceló habla de trabajar en beneficio de las personas, se refiere, no nos equivoquemos, a las personas con carnet de afiliado y a los nuevos directores insulares y nuevos consellers, nombrados a dedo por ella misma, para rellenar su desmesurado organigrama de gobierno. Unos directores insulares que no saben que hacer en todo el día pues no tienen competencias que gestionar y cuyas nóminas han provocado el desvío de 421.000 euros que iban destinados inicialmente al Centro socio-sanitario de Santa Rita (96.000 €), a escuelas infantiles (23.000 €), a carreteras (40.000 €) o a mejoras en los mataderos (60.000 €). Sin duda, esta política a favor de las personas es muy peculiar pues quita el dinero de todos para dárselo a unos pocos. (Segueix)

El Consell endeudado en 36 millones de euros y el conseller Subirats ni lo sabía

arg | 21 Setembre, 2007 17:14

El pasado lunes, el Consell insular de Menorca se estrenó con su primer pleno. Bien es verdad que, de hecho ya hubo el pleno de constitución, pero el primero con calado político ha sido el del pasado lunes. Y es que, por fin, la primera institución menorquina ha arrancado y se ha puesto a caminar en lo que se refiere a debate político. De este pleno son muchos los aspectos remarcables. El primero quizá sea el hecho infrecuente de que hubiera más propuestas del Partido Popular que de los partidos que conforman el gobierno. Es un hecho insólito y que demuestra las ganas de un grupo del PP en el Consell y la desidia y aburguesamiento de un gobierno que ya se ve en su última legislatura. (Segueix)

La imparable catástrofe educativa que se avecina

arg | 20 Setembre, 2007 09:34

He llegit el darrer article del periodista Antoni Alemany Dezcallar i he de dir que és magnífic. Hi estic d'acord amb totes les seves expressions, amb tots els seus punts i comes i amb tota la seva assenyada exposició. El tema educatiu hauria de ser un dels puntals de la recuperació mediàtica del Partit Popular. El Partit Popular hauria d'articular una alternativa a l'educació socialista que ens ha portat al fracàs i a les darreres posicions d'Europa. Seguidament podeu llegir aquest esmentat article. És realment bo. No té pérdua.

 (Segueix)

Els nombres del conseller Marc Pons

arg | 18 Setembre, 2007 21:06

L’altra dia, el conseller d’Ordenació del Territori del Consell insular de Menorca, Marc Pons, afirmava que la capacitat dels aparcaments de les platges del sud de Ciutadella està dimensionada en funció a la superfície d’arena que tenen les platges. Ell afirmava que cada persona necessita una mitja de 7 metres quadrats i que si es fa una mitja de 3 persones per vehicle, amb això ja tenim la capacitat màxima de cotxes que poden anar a aquella platja. (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb